St Patty's weekend

2012-03-19 kl 17:47:21
Var ensam hemma hela helgen. Skönt, förutom att det betyder att jag måste gå ut med hunden då med. Tycker det blir lite tight om tid att hinna allting då, även om det bara är för cirka en halvtimme, haha.

Saint Patricks Day på lördagen, och även om det inte blev riktigt som vi tänkt oss och det var mycket mer folk än vi någonsin hade kunnat föreställa oss, så blev det bra middag och utgång ändå tycker jag. Söndagen var slapp, förutom att jag orkade dra iväg mig till min zumbaklass kl 11. Duktigt gjort.

Idag är det riktigt skönt vårväder ute. Stör mig på att det växlar så mycket. Ena dagen iskallt, nästa varmt, sen kallt, sen varmt. Kan det inte bli vår på riktigt?

Och precis när jag var på väg ner för trappan idag och tänkte dra och hämta Emmy, kom jag på att det är måndag och då går hon hem själv med sin kompis. Gjorde mig en latte istället och skulle sätta mig ute på baksidan i solen, men det gick inte det. Det var för sent och solen hade redan försvunnit därifrån. Satan. Vår och fler timmar med solen tack!

Ticket inspectors

2012-03-16 kl 12:24:18
"Spotting a ticket inspector is easy. They look just like you."

Kontrollanterna på bussen hem från Emmys skola igår. Hörde hur de pratade och resonerade på vägen.

"Om vi går av här och går över gatan och på bussen där, så får vi tjejerna från Camden School och killarna från Holloway-skolan också".

Planerar in i minsta detalj hur man tar fast flest ungdomar som åker olagligt. Haha... Okej, gör ditt jobb, men come on?

Sminknörd

2012-03-14 kl 13:22:57


Happyhappy.

Måndagssammanfattning

2012-03-13 kl 12:38:28
Måndag förmiddag. Promenad i Hampstead Heath med Angelica och vovven. Påskliljor! Mysigt och supernice väder. Vi avslutade med en coffee frappuccino på Starbucks.


Middag på Yo! Sushi i Islington. Sjukt gott och trevligt! Älskar verkligen Yo. Måndagar är billigt också. Längtar tills de öppnar Yo! Sushi i Camden. Går förbi det varje morgon på väg till skolan med Emmy. Ååh, snart alltså.


sausagebaconeggpotatorosti&cheese.

2012-03-07 kl 12:28:14


Loooves it.
Reklamen alltså. Vet inte om själva wrappen är så himla god.

Tänk vad bra att ha en au pair...

2012-03-05 kl 18:00:07
...För om man har en au pair så kan man ju skicka ut den att göra alla konstiga grejer som man själv nog aldrig skulle ha gjort. Jag har t ex en kompis som en gång åkt till skolan för att hämta upp sitt värdbarns ryggsäck. Inte tjejen, utan bara ryggsäcken. Den kunde tjejen tydligen inte ta själv när hon skulle hem till en kompis.

Idag gjorde jag ungefär samma grej. Emmy skulle egentligen åka hem själv med en kompis och stanna hos kompisen. Min värdmamma bad mig åka till skolan för att hämta upp Emmys affisch-grej hon tog med in till skolan idag (det är så blåsigt, hon klarar inte det själv?), och även försäkra mig om att hon hade sitt busskort. Jag var ganska säker på att affischen skulle lämnas i skolan denna veckan, så jag trodde inte hon skulle ha med den hem. Mamman sa att hon inte var säker, så hon ville att jag åkte. Plus ta med pengar till bussen ifall att. Ska tilläggas också att ingen av Emmys kompisar har busskort, för här åker man gratis tills man blir 11 år och det har de nyss fyllt.

Tror knappast mammorna skulle ha gjort detta själva, om de nu var hemma eller hade tid?

Louise heter jag, 22 år. I slutet av november packade jag ihop mina grejer i en resväska och åkte till London, för att jobba som au pair. Bor i en familj som har två tjejer på 11 och 13 år. Här får du följa mina dagar i storstaden!

dagar i London