Mer om mig

Louise heter jag då. Liz om du frågar mig på engelska, därav namnet på bloggen. Mest för att jag tycker att Louise låter så långt och fånigt på engelska, eller, mest på amerikanska. Lou-weeeeez. Njeh. På brittisk engelska är det mer ok, men ja, skitsamma.

Har som sagt varit au pair i USA ett år också, mer om det kan du läsa här. Bodde i Richmond, Virginia, ca 1h30min från Washington DC. Jobbade i en familj med en ensamstående pappa och tre barn - en tjej på 8 år och två killar som var 10 och 14.

Redan innan jag åkte till USA var jag sugen på London, har varit där två ggr tidigare och har alltid längtat tillbaka. Anledningen att jag väntade med London och tog USA först, var för att jag inte ville vara au pair i England. Jag vill vara i London, tunnelbaneavstånd in till city. Inte en timme utanför, eller i sydvästra England. Efter ett år i USA har jag fått mer erfarenhet, och kan då vara lite mer kräsen i valet av familj.

För övrigt är jag petnoga, lite städgalen, älskar Starbucks och Ben & Jerry's Cookie Dough Ice Cream. Tänkte spendera fritiden i London med att gå på konserter och musikaler och allmänt turista runt lite. Hoppas även på att få in en hel del biobesök och häng på pubar och barer.


OCH EN LISTA:

sommar / vinter
hav / pool
plugga / jobba
glass / godis
mjölkchoklad / mörk choklad
kaffe / té


RSS 2.0